KsiteTV ger oss spoilers inför 3x10

KsiteTV har gett oss tio spoilers inför 3x10 - The New Deal, tänk att det bara är några dagar kvar tills TVD börjar igen! :D

1. Bonnie!Kat Graham som  Bonnie kommer vara den första personen vi träffar på i avsnittet. Hon har varit borta en stor del av den första halvan av säsongen så det är trevligt att få se henne igen. Det är också trevligt att se henne i hennes plats som en av Elenas närmaste vänner och förtrogna. Tyvärr, så är hon bara med i början efter de är hon nästan inte med alls... men det är en bra början!

2. Jogging. I avsnitt går Elena ut för en joggingtur. Varför skulle hon någonsin gå ut ensam med alla de faror hon möter i Mystic Falls och överallt annars? vet hon inte bättre? 

3. Hår. Antingen har jag vant mig vid Damon's hår eller har han äntligen fixat till lite av frisyrn. Damon liknar inte Joyce DeWitt fullt så mycket längre.

4. Jeremy och Tyler. De hänger äntligen ute i skogen igen, och börjar flirta på nytt, åtminstone en bra scen eller två. Matt däremot kommer känna sig utelämnade ...

5. Och på tal om Tyler ... Den andra, särskilt Elena, konfronterar honom om hans nuvarande predikament och hängivenhet till Klaus. (Tyvärr är Caroline inte där.)

6. Damon är alltid häftigt när han är irriterad. Jag har egentligen inte förklara detta, har jag? Och även Damon kommer att klaga när han gör något obehagligt, som när han hjälper andra möter han obehag. Karaktären är verkligen att bli frälst, och jag gillar det. När serien startade var det Stefan som hade rehabiliterats i en medkännande person, nu, oavsett om han gillar det eller inte, bryr sig Damon för Elena, och därför verkar nu uppmärksam vara på mycket mer än sig själv.

7. Avlastare kommer att vara glada. Vilken avlastare? CW gudarna delade tyvärr inte,med sig de,.. men jag kan säga minst tre fan-grupper får se dina favorit karaktärer interagerar. Valet av namn från Klaus listor som "Elenas nära och kära" är också särskilt intressant. Och vissa avlastare kanske vill få sina skärm-fånga programvara till hands.

8. Nya tecken. Klaus har sin hybrid som gör hans smutsiga arbete och karaktären är ganska irriterande. Den nya karaktären Dr Fell är dock en som jag hoppas se mer av. Hon spelas av Torrey Devitto av Pretty Little Liars berömmelse.

9. Hjärtskärande beslut. Minst en karaktär gör ett beslut som gäller någon annan, kanske för deras eget bästa.

10. "Ingen av oss kommer att komma ur den här staden levande."Titta på alla av Elenas släktingar som har dött hittills. Och ändå finns det säkert fortfarande några säsonger att gå.


källa

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0