The vampire diaries flyttar till fredagar

The vampire diaries kommer att flytta till fredagar enligt TV6 där vampire diaries brukar visas. Detta gäller för dem som följer vampire diaries i svensk takt, alltså inte för dem som följer vampire diaries i Amerikansk takt. Så här skriver dem:
_________________________________________________________________________________ 
Enligt de tittarmätningar vi gör på alla våra program har Vampire Diaries inte hittat sin publik på torsdagarna. I ett försök att ändå rädda kvar serien på kanalen flyttar vi den därför till fredagarna.

Väldigt många har åsikter om att vi flyttar Vampire Diaries till fredagar efter uppehållet. Det är ett  försök att rädda kvar serien på kanalen där vi hoppas att den kan få lite draghjälp av övriga serier i sci-fi/fantasy-blocket. Så nu är det lite grann upp till er. Vill ni se fortsättningen på detta äventyr på TV6 får ni stötta oss och se till att serien får den publik den förtjänar.

Sprid ordet om tidernas bästa vampyrserie!

OBS! Vampire Diaries har tagit ett kort uppehåll, men är tillbaka den 18 februari. Samma tid, kl 20.00.
_____________________________________________________________________________________________ 
Klicka HÄR för att komma till källan.


Ashley Greene - Teen Vogue

Ashley Greene har gjort en photsoot för tidingen Teen Vogue, där hon även är på framsidan!För att se resten av de fina bilderna på Ashley och lite annat klicka HÄR.


RPatz vill sjunga ut på stora duken

Robert Pattinson är redo att ta sin skådespelarkarriär till nästa steg genom att ömsa sitt likbleka glittrande vampyrskinn för att istället slipa på stämbanden och gestalta den avlidna musikern Jeff Buckley! Robert har kontaktat filmens producenter, men han är inte den enda som har siktat in sig på rollen. Hunkarna James Franco och James Marsden är enligt uppgifter även de högst intresserade!

En producent bekräftar ryktet, "Jag har mött skådespelare som är angelägna på rollen och Robert är en av dem. Skådespelaren måste kunna spela musik och sjunga, eller åtminstone få det att verka trovärdigt att han kan göra det."

Robert har dock ett klart övertag, han har inte bara kärlek och stöd från 95% av dagens tonårstjejer, även Jeff Buckleys mamma Mary Guibert håller på honom! Hon har sagt att Robert är en skicklig ung skådespelare och att hon är smickrad att han blivit linkad till projektet.

Källa: http://www.posh24.s
e


Här är snyggingen him self.

House of night - Awakened

Vill bara tipsa om att det går att köpa den åttonde boken av House of night på engelska nu! Bla här kan du beställa den: CDON.COM 

 

True Blood

En jätte fin bild på Sookie och Bill från True Blood!Breaking Dawn-loggan

Den officiella BD-loggan har kommit! Vad tycker ni?


Bloodlines- BLOOD DOESN'T LIE

Bloodlines (första delen av en spin-off serie till Vampire Academy) kommer att släppas den 23 augusti på engelska.
Bloodlines officiella hemsida hittar du här: Bloodlinesseries.com 


The Vampire Diaries - The Descent

En jätte gullig bild på Damon och Elena bakom scenerna !RSS 2.0